Εταιρικό Προφίλ

Αξιοπιστία Ασφάλεια Ευκολία

To revma4you.gr γνωρίζοντας πολύ καλά την αγορά του internet και έχοντας πολυετή εμπειρία στην προώθηση υπηρεσιών, δημιουργήθηκε με σκοπό την ασφαλή και αποτελεσματική προώθηση πακέτων της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια, ευκολία και μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας κατά την πλοήγηση της ιστοσελίδας μας. Στη φαρέτρα μας διαθέτουμε όλα τα πακέτα της Φυσικό Αέριο τα όποια καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο υποψήφιος πελάτης. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο site μας κάθε πληροφορία για όλα τα οικιακά και επαγγελματικά πακέτα της Φυσικό Αέριο.

Παρέχουμε την δυνατότητα κατά την πλοήγηση στο site μας, ο κάθε υποψήφιος πελάτης να προχωρήσει σε online αίτηση ενδιαφέροντος για το πακέτο που τον ενδιαφέρει και άμεσα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα τον καλέσει ώστε να βοηθήσει στην ολοκλήρωση και διεκπεραίωση του αιτήματος. Μεγάλη καινοτομία του revma4you.gr μπορεί να θεωρηθεί το ότι παρέχουμε στον κάθε πελάτη μας την δυνατότητα να έχει τον προσωπικό του σύμβουλο, ο οποίος αναλαμβάνει το αίτημα του πελάτη ξεκινώντας από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ενεργοποίηση του στην υπηρεσία της Φυσικό Αέριο που έχει επιλέξει.

Το όραμα μας

Το όραμά μας είναι να δώσουμε στον κάθε επισκέπτη μας την δυνατότητα με δυο απλά και ασφαλή βήματα, να μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία της Φυσικό Αέριο που του ταιριάζει και ταυτόχρονα να μείνει απολυτά ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση που θα έχει από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

revma4you

Οι άνθρωποι μας

Η ομάδα μας πλαισιώνεται από ανθρώπους με όραμα και δημιουργικότητα, βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους στον εαυτό της καταφέρνει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον πελάτη με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση του. Κάθε συνεργασία μας είναι πάντα κερδοφόρα για του πελάτες μας.

Αποκτήστε φθηνότερο ρεύμα

και απολαύστε μοναδικά προνόμια με κάθε νέα σύνδεση

Αποκτήστε φθηνότερο ρεύμα

Αποκτήστε φθηνότερο ρεύμα
και απολαύστε μοναδικά προνόμια με κάθε νέα σύνδεση

Scroll to Top